top of page

FAQ.

Hvad koster en tatovering?

Prisen er et naturligt spørgsmål, som dog er svært at give et konkret svar på. Prisen afhænger af hvilket projekt der er tale om. Er det en stor eller en lille tatovering, er det mange små tatoveringer, hvilken tatovør man benytter sig af . Med en kort beskrivelse af projektet fra kundens side af, vil vi kunne komme med et prisestimat. Så skriv endelig og forhør dig.

Gør det ondt at blive tatoveret? 

Tatovering vil altid være forbundet med en smule smerte. Dog gjorde det mere ondt for 20 år siden, end det gør i dag. Maskinerne er blevet bedre og mere effektive, tatovørerne har fundet ud af, at man ikke behøver presse så hårdt og andre tiltag, som kan gøre det hele til en bedre oplevelse. Man kan hjælpe sig selv med et optimalt udgangspunkt, ved at spise både et solidt aftenmåltid , med kulhydrater aftenen inden, så man har godt med energi, og husk en stor morgenmad på dagen. Hav gerne nogle snacks med til selve tatoveringsprocessen, som kan stabilisere dit blodsukker (denne fremgangsmåde gør sig primært gældende for større tatoveringer). En anden rigtig god ting, er at koncentrere sig om sin vejrtrækning, og muligvis underholde sig selv med film på en iPad eller computer, og se noget der får ens hjerne til at koncentrere sig om noget andet end selve smerten.

Er jeres røde farve farlig? 

Nej, det er den ikke. Vi anvender kun nøje udvalgte farver af højeste kvalitet.

Ventetid?

Ventetid varierer meget, men vi gør vores allerbedste for at sørge for, at imødekomme dit ønske om en tid hurtigst muligt hos den helt rette tatovør – som egner sig optimalt til netop den tatovering, du ønsker dig.

Hvordan booker jeg tid?

Det kan foregå på flere forskellige måder, enten via kontaktformularen under kontakt eller via telefonnr.: 91919190

Facebook: Tatovøren Århus.

Instagram: www.instagram.com/tatovoeren.dk

Betalingsformer

Man kan betale enten via bankoverførsel, Mobilepay eller kontant i shoppen. Der findes en hæveautomat ikke så langt fra shoppen.

HYGIEJNE.

Her hos Tatovøren prioriterer vi hygiejnen højt, da vi som professionelt tattoo studie mener at netop hygiejnen er fundamental. Fra forberedelsen af en tatovering til udførslen, har vi nogle arbejdsrutiner som mindsker risikoen for en mulig infektion i tatoveringen. Vi bruger herefter noget tid til at rådgive vedr. efterbehandlingen af alle slags tatoveringer, store som små.

Hos Tatovøren Århus bruger vi udelukkende bakteriedræbende rengørings artikler, som gør at vores studier er sterile og rene. Fra forberedelsen af en tatovering til processen under nålen, gør vi hos tatovøren alt for at undgå en mulig krydskontaminering. Hvergang vi har en ny kunde i stolen, beskyttes al inventar, samt nye engangsmaterialer bruges.

Ligeledes bruger vi udelukkende farver som er testet ikke-kræftfremkaldende.

Vi har en stor passion og interesse i at levere en oplevelse, fra det øjeblik kunden går ind af døren til de forlader os efter en færdig tatovering! Derfor arbejder vi ud fra nogle planlagte rutiner som sikre at vores kunder får den bedste service på alle områder.

Alle vores artister har gennemgået kurserne “Basis Hygiejne 1 & 2” hos “TATTOO & PIERCERING EDUCATION SCANDINAVIA”.

Her har de gennemgået et to dags forløb med følgende indhold:

Smittespredning, sterilitet/sterilisering, grundlæggende hygiejne, tøj/beklædning, brug af handsker, praksis på arbejdsstationen, krydskontaminering, farveinformation, sygdomme.

Såfremt i har nogle spørsmål til vores hygiejne så skriv eller ring til os og vi vil besvare disse.

bottom of page