top of page

Tatoveringer og smerte – gør det ondt at blive tatoveret?

Siden tidernes morgen har man forbundet tatoveringer med smerte. Men heldigvis for os lever vi i en tid , hvor teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde før. Dette gælder også for det udstyr man anvender til at tatovere. Tattoo maskinerne er blevet meget mere effektive og meget mere nænsomme. Samt mange af de ny tatovører som er udlært med disse nyere maskiner er blevet klar over at man ikke behøver trykke så hårdt i huden for at sikre sig det sætter sig pænt.

Gør det så slet ikke ondt mere? 

Einstein sagde at alt var relativt og dette gør sig også gældende her. For jo det gør da ondt at blive tatoveret og man vil opleve smerte. Men dette kommer også an på på placeringen af tatoveringen, da visse områder er værre end andre. Og især også størrelsen af tatoveringen, da jo større den er, jo længere tid vil det tage at lave den. 

Hvor gør det mest ondt at blive tatoveret? 

Ud fra personlige erfaringer og hvad mine tætte venner og forretningspartnere har fortalt, så er fødder, armhuler, ribben og hoveder der det gør absolut mest ondt. 

Kan man gøre noget ved det for at slippe for smerten? 

Det bedste man kan gøre er at sørge for at spise godt både aften inden og morgenen før man skal tatoveres. Kulhydrater er en god ide, da kroppen skal bruge en del energi. Endvidere er det også godt at have snacks med man kan spise undervejs samt mange drikker sodavand for at få energi fra sukkeret til at komme igennem. 

Personligt koncentrerer jeg mig meget om min vejrtrækning, husker at trække vejret uden at sidde og spænde i kroppen og så har jeg altid min bærbar med, så jeg kan se film og serier og derved beskæftige men hjerne med andet end at koncentrere mig om at nålen er i huden. 

Denne metode har gjort jeg jeg er gået fra maksimum at kunne sidde 3 timer af gangen til at have sessions på op til 10 timer uden de store problemer.

De bedste hilsner Tatovøren.

bottom of page